Poslovni načrt, ki pritegne investitorje!

Za vse, ki vas zanima več o poslovnem planiranju, lastniškem financiranju, predstavitvah pred investitorji itn. pripravlja klub Poslovni angeli Slovenije posebno podjetniško modularni izobraževanje, skozi katerega posameznik sistematično, strokovno in individualno usmerjeno pridobi pomembna podjetniška znanja za uspeh. Naslov izobraževanja je, Poslovni načrt, ki pritegne investitorje, namenjen pa je zgolj posameznikom, ki nameravaju v prihodnosti ustanoviti podjetje!

V sklopu izobraževanj predavajo podjetniki, ki so že pridobili kapital, tako s strani poslovnih angelov, kot tudi skladov tveganega kapitala, prav tako pa strokovnjaki s posameznaih področji, ki jih vključuje poslovni načrt, kot je na primer finančno planiranje, zaščita in managiranje intelektualne lastnine itn. Na posameznih modulih pa imajo častne govore tudi najboljši slovenski poslovneži.

Če vas slučajno izobraževanje zanima, lahko preberete več tukaj, vendar pa se izobraževanje prične že naslednji teden. No, ampak v podjetništvu je potrebna ravno hitrost in fleksibilnost. Drugače pa bo seveda veliko podrobnosti o poslovnem planiranju v prihodnosti tudi na tem blogu. ;)